Kdo maže, ten jede!

29 dubna, 2022 Žádné komentáře

Zdravíme z dílny – Rádi bychom poděkovali firmě Millers Oils CZ za dlouhodobou spolupráci. Náš tým používá produkty od firmy Millers Oils už od roku 2018. Jedná se o celé spektrum výrobků pro různé aplikace, s kterými máme pozitivní zkušenost.

Náš modifikovaný motor jsme od základu skládali za pomocí speciálního Assembly Lubricantu, který vytvoří lepivý film na sestavovaných součástech a umožní jejich ochranu při prvním startu. Tento produkt nepoužíváme pouze u nás na dílně, aplikují ho také naši partneři zabývající se stavbou nebo renovací motorů.

Použití Assembly Lubricantu při sestavování a údržbě našeho tříválcového motoru Triumph

Olejové hospodářství pracuje s 5 litry oleje Millers Oils CFS 10w60, který maže motor, převodovku, spojku a další příslušenství. Tento olej zvládá spolehlivě chránit exponované součásti i při vysokém zatížení díky obsahu nanočástic a kvalitním základovým olejům s použitím PAO a vícenásobných esterů.

Brzdový systém je naplněn závodní brzdovou kapalinou Millers Oils Racing Brake Fluid 300+. Tato brzdová kapalina přesahuje svými vlastnostmi standard DOT 4 a je uzpůsobena pro závodní použití.

Za zmínku stojí i ostatní produkty, jako například vazelína Millers Oils Deltaplex 2 EP, která maže naše Tripoidní klouby.

Kvalitu produktů prověřenou stovkami ostrých kilometrů na závodních tratích si velmi chválíme a plánujeme ve spolupráci do budoucna pokračovat.

https://www.millersoils.cz/

https://www.millersoils.co.uk/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *